Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП застосувала до судді Ірпінського міського суду дисциплінарне стягнення у виді внесення подання про звільнення з посади судді

16 червня 2017, 15:34

14 червня 2017 року Другою Дисциплінарною палатою Вищої ради правосуддя розглянуто дисциплінарну справу, відкриту за заявою голови Громадської спілки "Українська спілка Автомайдан" Михайловського А.В. стосовно судді Ірпінського міського суду Київської області Володимира Анатолійовича Шумка, і прийнято рішення, згідно з яким зазначеного суддю притягнуто до дисциплінарної відповідальності та застосовано до нього дисциплінарне стягнення у виді внесення подання Вищій раді правосуддя про звільнення з посади судді.

Рішення чинне до ухвалення Вищою радою правосуддя наступного рішення про звільнення з посади або скасування рішення Дисциплінарної палати.

З дня ухвалення Дисциплінарною палатою рішення про застосування дисциплінарного стягнення у виді подання про звільнення судді з посади, суддя автоматично відсторонюється від здійснення правосуддя до ухвалення іншого рішення.