Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Апеляційного суду Харківської області

15 вересня 2017, 09:24

Шановні колеги та відвідувачі суду!

 

Апеляційний суд Харківської області принагідно висловлює Вам свою повагу та повідомляє таке.

Між Апеляційним судом Харківської області та приватним підприємством «Фасад-сервіс» укладено договір підряду           № 18-08/16 від 17 серпня 2016 року про проведення ремонтно-реставраційних робіт частини будівлі апеляційного суду.

У відповідності до вказаного договору підряду, підрядник виконує роботи за власною технологією робіт, в строки передбачені договором, у відповідності до проектно-кошторисної документації, будівельних норм та правил.

Для забезпечення вертикального та горизонтального переміщення будівельних матеріалів підрядником залучено гусеничний кран МКГ-25БР.

Протягом вересня – жовтня 2017 року приватним підприємством «Фасад-сервіс» заплановано проведення ремонтно-реставраційних робіт з розміщенням зазначеного гусеничного крану поблизу центрального входу до будівлі апеляційного суду.

Так, для забезпечення належного виконання ремонтно-реставраційних робіт, а також тимчасового влаштування будівельного майданчика, створення необхідної зони безпеки при виконанні вказаних робіт, з 15.09.2017 року вхід до будівлі суду буде здійснюватись через 5-ий під’їзд.  Крім того, просимо Вас враховувати вищевикладену інформацію при обранні місця для паркування особистого транспорту.

Джерело 

 За повідомленням прес-служби суду