Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Кіровоградської області розглянув цивільну справу за позовом ПП "Вагран" до спеціального кореспондента програми новин «Подробности» О. Бринзи, ПрАТ «Телеканал Інтер» про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації

15 вересня 2017, 10:47

13 вересня  2017 року Апеляційним судом Кіровоградської області розглянуто цивільну справу за апеляційною скаргою Приватного підприємства «Вагран»  на рішення Кіровського районного суду м. Кіровограда від   25 травня 2017 року, у справі за позовом ПП «Вагран» до Дяченко Марини Василівни, спеціального кореспондента програми новин «Подробности» Бринзи Олени, ПрАТ «Телеканал Інтер» про захист ділової репутації та спростування недостовірної інформації.

За наслідками апеляційного перегляду колегією  суддів судової палати у цивільних справах апеляційну скаргу приватного підприємства «Вагран»   – відхилено. Рішення Кіровського районного суду м. Кіровограда від  25 травня 2017 року, яким у задоволенні позову відмовлено - залишено  без змін.

 Ухвала апеляційного суду набирає законної сили з моменту її проголошення і може бути оскаржена до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ протягом двадцяти днів з дня набрання нею законної сили.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду