Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області повернув до Київського районного суду м.Одеси кримінальне провадження щодо особи, яка обвинувачується у вбивстві 17-річної студентки НУ «ОЮА»

13 жовтня 2017, 14:47

о апеляційного суду Одеської області з Київського районного суду м. Одеси надійшло кримінальне провадження за відносно Пейчева А.В., що обвинувачується у вчиненні зґвалтування та умисному вбивстві неповнолітньої дівчини, яка навчалась в НУ «Одеська Юридична академія» з ухвалою про вирішення питання щодо направлення даного кримінального провадження для розгляду до іншого суду.

Під час апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області встановила відсутність в матеріалах кримінального провадження подання про направлення даного кримінального провадження для розгляду до іншого суду, що не відповідає вимогам ч.2 ст.34 КПК України.       

З огляду на це, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ апеляційного суду Одеської області вирішила повернути кримінальне провадження стосовно Пейчева А.В. до Київського районного суду Одеської області для належного процесуального оформлення відповідно до вимог кримінально-процесуального закону України. 

Джерело

За повідомленням прес-служби суду