Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Напередодні свят провели у відставку заступника голови апеляційного суду Віктора Козаченка

13 жовтня 2017, 15:43

Сьогодні, 13 жовтня, голова Апеляційного суду Микола Міняйло зібрав колектив суду у конференц-залі для привітання з прийдешніми святами і відзначення заступника голови апеляційного суду Миколаївської області судової палати у цивільних справах Віктора Козаченка, який нещодавно пішов у відставку з посади судді.

 

 

Очільник суду розпочав збори з невеличкої промови щодо історії Українського Козацтва. Розповів колективу також про день святої Покрови Пречистої Богородиці, яку козаки вважали своєю покровителькою і згадав про річницю створення Української повстанської армії (УПА), яка, згідно зі свідченнями істориків, приходиться на 14 жовтня 1942 року, на Покрову.

 

 

Микола Павлович щиро привітав колектив з Днем Захисника України і побажав щастя, здоров’я та благословення!

 

 

«До цього дня – дня Захисника України – ми йшли довгим, тернистим шляхом. Нагальна потреба у святі постала після російської агресії. Цей день вшановує всіх героїв, що віддали своє життя за українську землю і тих, хто і наразі захищає нас від російської навали.» - наголосив голова апеляційного суду Миколаївської області.

 

 

Після чого, колектив суду з найкращими побажаннями провів у відставку Віктора Івановича Козаченка, презентувавши невеличкі подарунки, квіти і виголошуючи найщиріші побажання у «новому» житті.

 

 

«Час іде. 10 років я працював у Арбузинському районному суді Миколаївської області. 15 років - у Вознесенському і 12 років - у апеляційному суді. Мені важко говорити, але я вдячний всім за співпрацю і вітання.» - завершив Віктор Іванович урочисті збори.

 

 

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду