Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Закарпатської області здобув «бронзу» на турнірі з футболу

17 жовтня 2017, 09:00

З нагоди Дня юриста, який в Україні відзначають 8 жовтня, в обласному центрі відбувся футбольний турнір «Кубок юридичного факультету 2017». Організаторами спортивного заходу виступив юридичний факультет Ужгородського національного університету.

Участь у змаганнях взяли 11 команд, у тому числі перемогу виборювали команди Апеляційного суду Закарпатської області, Ужгородської міськради, Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, збірні команди викладачів та студентів юридичного факультету УжНУ.  Гра виявились напруженою, цікавою та інтенсивною . Проте, незважаючи на запеклу боротьбу, атмосфера була товариською й святковою.

У підсумку турніру, команда територіального управління юстиції обіграла  більшість суперників, а відтак стала переможцем змагань. «Срібло» дісталося збірній команді студентів юрфаку, а «бронза»  - команді Апеляційного суду Закарпатської області .

Призери були нагороджені відповідними грамотами та медалями. Окрім того, гравців команди Апеляційного суду краю та її капітана – суддю Івана Стана відзначено грамотами за організацію та проведення, активну участь у турнірі.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду