Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Екс-депутату Харківської міської ради Лесику А.А. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

16 грудня 2017, 15:00

          За результатами розгляду клопотання слідчого СВ УСБ України в Харківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного Лесика А.А. слідчим суддею Київського районного суду м. Харкова Єфіменко Н.В. 15 грудня 2017 року винесено ухвалу та проголошено її повний текст. 

         Клопотання слідчого СВ УСБ України в Харківській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно підозрюваного Лесика А.А.– задоволено.

         Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова застосовано  відносно Лесика А.А.запобіжний захід у вигляді тримання під вартою в Харківській установі виконання покарань Управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області № 27 (м. Харків) у межах строку досудового розслідування на 54 дні - до 06 лютого 2018 року включно.

          Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Харківської області протягом п’яти днів з дня її проголошення, а Лесиком А.А. - в той же строк з моменту вручення ухвали суду.

           З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень після її  проголошення.

За повідомленням прес-служби суду