Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення ради суддів господарських судів до суддів і працівників апаратів господарських судів

25 березня 2014, 09:09

 

РАДА СУДДІВ ГОСПОДАРСЬКИХ СУДІВ УКРАЇНИ

01016, м. Київ, вул. О.Копиленка, 6, тел. 207-52-20, E-mail: lisovskaya@vgsu.arbitr.gov.ua

 

ЗВЕРНЕННЯ

Ради суддів господарських судів України

до суддів і працівників апаратів господарських судів

 Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

Шановні колеги! 

Рада суддів господарських судів України глибоко стурбована подіями, які сьогодні відбуваються в Автономній Республіці Крим та пов’язані з виданням Російською Федерацією 21 березня  2014 року закону про прийняття до Російської Федерації Республіки Крим та утворення у складі Російської Федерації нових суб’єктів – Республіки Крим і міста федерального значення Севастополя.

Рада суддів господарських судів України розуміє, в якому складному та суперечливому становищі опинились судді і працівники апаратів господарських судів Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та їхні сім'ї.

Судді господарських судів України розділяють вашу стурбованість відносно подальшої праці, місця проживання, соціального захисту та побутового забезпечення вас та ваших сімей.

Радою суддів господарських судів України направлені звернення до виконуючого обов'язки Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради суддів України, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Державної судової адміністрації України про вжиття всіх необхідних заходів для переведення суддів та працівників апаратів господарських судів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя до господарських судів інших регіонів України.

Рада суддів господарських судів України звертається до всіх суддів і працівників апаратів господарських судів Автономної Республіки Крим та міста Севастополя з проханням в найкоротший строк повідомити про ваше бажання продовжити роботу в системі господарських судів України в інших регіонах України.

Рада суддів господарських судів України докладе всіх можливих зусиль та буде використовувати всі надані їй законом повноваження для правового та соціального захисту суддів та працівників апаратів судів господарських судів Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та їхніх сімей.

 

 

Голова Ради суддів

господарських судів України                                                                        А. Ємельянов