Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22-23 серпня 2017 року Львівське регіональне відділення НШСУ проводить семінар для суддів місцевих загальних та апеляційних судів на тему: “Судова практика у справах про спадкування”.

22 серпня 2017, 15:23

22-23 серпня 2017 року Львівське регіональне відділення Національної школи суддів України проводить семінар для суддів місцевих загальних та апеляційних судів на тему: Судова практика у справах про спадкування.

Захід відкрили та привітали учасників заступник начальника відділу підготовки викладачів, суддя у відставці, кандидат юридичних наук Галина Юровська та директор регіонального відділення Оксана Польна.

Запрошені для проведення семінару окрім суддів-розробників Стелли Цибізової – судді Полтавського районного суду Полтавської області та судді Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області Дмитро Свояк, суддя у відставці Тетяна Гірник та суддя Буського районного суду Львівської області Ганна Шендрікова.

Учасники семінару матимуть можливість спілкуватись та обговорювати проблемні питання законодавства, яке регулює спадкові правовідносини такі, як порядок звернення із заявами щодо спадкування до суду, види судових проваджень у справах щодо спадкування, докази та доказування у справах про спадкування, здійснення права на спадкування, особливості судових справ щодо спадкування за законом, нерухомого майна та майнових прав, особливості написання судових рішень у справах щодо спадкування.

Вже не є новиною наявність інтерактивних методів навчання у проведенні будь-яких заходів для суддів, тому відеоролики, виконання практичних завдань у підгрупах, участь в експрес-опитуванні з допомогою клікерів – це все передбачено Програмою семінару.

Джерело