Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Онлайн трансляція розгляду апеляційної скарги генерал–лейтенанта Хижого В.М.

12 жовтня 2017, 10:00

Онлайн трансляція засідання по справі №802/357/16-а за позовом Хижого Володимира Миколайовича до Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Міністр оборони України Полторак Степан Тимофійович про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та виплату грошового забезпечення

Зараз у залі судового засідання № 1 Вінницького апеляційного адміністративного суду (м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14) розпочався розгляд апеляційної скарги Хижого Володимира Миколайовича на постанову Вінницького окружного адміністративного суду від 16 червня 2017 року у справі за адміністративним позовом Хижого Володимира Миколайовича до Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Міністр оборони України Полторак Степан Тимофійович, про визнання протиправним та скасування наказу, поновлення на посаді та виплату грошового забезпечення.

Керівництвом суду для журналістів та представників громадськості організована відеотрансляція судового засідання на офіційному порталі судової влади України.

Разом з тим, у приміщенні суду на 1 та 2 поверсі відведено окремі місця для всіх, хто бажає спостерігати за судовим процесом.