Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Рішення про притягнення М.Саакашвілі до адміністративної відповідальності залишено в силі

25 жовтня 2017, 11:38

Апеляційний суд Львівської області поінформував про результат розгляду апеляційної скарги адвоката Галабали Маркіяна Васильовича на постанову Мостиського районного суду Львівської області від 22 вересня 2017 року про притягнення Саакашвілі Міхеіла Ніколозовича до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП.

24 жовтня 2017 року колегія суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області Танечник І.І. розглянув апеляційну скаргу сторони захисту, подану, на постанову Мостиського районного суду Львівської області від 22 вересня 2017 року, якою Саакашвілі Міхеіла Ніколозовича визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 204-1 КУаАП та призначено йому адміністративне стягнення у вигляді штрафу в дохід держави в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 3 400 грн.

За результатами апеляційного розгляду суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області постановив:

апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах Саакашвілі Міхеіла Ніколозовича залишити без задоволення, а постанову Мостиського районного суду Львівської області про притягнення останнього до адміністративної відповідальності - без змін.

 

Довідково: Саакашвілі Міхеіл Ніколозович, перебуваючи в пункті пропуску через державний кордон «Шегині», що на території Мостиського району Львівської області,  разом із групою осіб, здійснив незаконний перетин державного кордону України без дозволу відповідних органів влади, чим порушив ст. 9 Закону України «Про Державний кордон України».

Джерело

За повідомленням прес-служби суду