Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський районний суд м. Харкова закликав "Новостной портал Город Х" спростувати неправдиву інформацію та отримувати коментарі напряму у суді

06 листопада 2017, 13:04

Спростування розповсюдженої інформації щодо начебто повідомлення Київським районним судом м. Харкова про надходження скарги та результати її розгляду у резонансному ДТП

     Прес-служба Київського районного суду м. Харкова просить спростувати недостовірну інформацію, поширену 04 листопада 2017 року об 09:07 Інтернет ресурсом "Новостной портал Город Х"  про те, що начебто в Київському районному суді м. Харкова розповіли про надходження до суду 30 жовтня 2017 року скарги від другого участника дорожньо-транспортної пригоди Геннадія Дронова про зміну його процесуального статусу у кримінальному провадженні на потерпілого та що суддя Світлана Муратова відмовила в задоволенні цієї скарги, оскільки вказана інформація не відповідає фактичним обставинам справи.
     По-перше, Київський районний суд м.Харкова не надавав ніяких коментарів щодо надходження вказаної скарги.
     По-друге, Київський районний суд м. Харкова повідомляє, що до Киівського районного суду м.Харкова 30 жовтня 2017 року о 17 год. 50 хв. надійшла скарга Дронова Г. та його представника - адвоката Перепелиці С., в якій заявники просили визнати незаконними дії слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Харківській області Волкова І. щоди відмові в визнанні Дронова Г. потерпілим шляхом прийняття листа, скасувати таке рішення слідчого та зобов'язати його розглянути заяву Дронова Г. про залучення його до кримінального провадження як потерпілого. 
     Ухвалою слідчого судді Київського районного суду м. Харкова Муратової С. від 31 жовтня 2017 року у відкритті провадження за вказаною скаргою відмовлено. 
     З повним текстом ухвали зацікавлені особи мають можливість ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень. 
     Отже, слідчий суддя прийняв ухвалу про відмову у відкритті провадження за цією скаргою, а не про відмову в задоволенні скарги, як вказано в зазначеному вище повідомленні Інтернет видання. 
     Просимо ЗМІ виправити подану інформацію, інших не поширювати факти, яких не було. 
     Пропонуємо ЗМІ в подальшому звертатися до прес-служби Київського районного суду м. Харкова за коментарями, роз'ясненнями тощо.
     Ми завжди відкриті до спілкування. 
     Контактний номер відповідальної особи  ‎095-167-11-11, роб. ‎703-65-93.
     Звертаємося також до Інтернет ресурсу "Новостной портал Город Х" виправити поширену інформацію.

Джерело

За повідомленням прес-служби суду