Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У місті Львові відбулась Всеукраїнська зустріч із суддями нового Верховного Суду

12 грудня 2017, 12:54

    11 грудня 2017 року у Львівському національному університеті ім. Івана Франка у межах судової реформи відбулась зустріч із обраними під час публічного конкурсу новими суддями Верховного Суду.

    Це спільний проект вищих навчальних закладів міст Києва, Харкова, Одеси та Львова, який має назву: «Дякую, Alma Mater! Чесний суд, корінням із студентства».

    Судді Верховного Суду проводять серію зустрічей-дискусій у вищих навчальних закладах, випускниками яких вони є, на тему «Верховний Суд – нова філософія судової влади. Як побудувати довіру».

    На зустріч-дискусію з суддями Верховного Суду були запрошені юристи, викладачі та студенти навчальних закладів, представники державних установ і громадських організацій та місцевих судів.

    В заході взяв участь начальник Територіального управління державної судової адміністрації України в Львівській області Віктор Дейнека.

    Мета таких зустрічей – налагодження відкритого діалогу зі студентами та викладачами навчальних закладів і представниками активної спільноти регіонів щодо перебігу судової реформи для побудови у країні суду, що діє на принципах верховенства права. 

    Захід проводився за підтримки Координатора ОБСЄ в Україні та Ради з питань судової реформи.

    Серед 113 новопризначених суддів Верховного Суду 13 є випускниками львівської юридичної школи, 12 з них закінчили Львівський національний університет імені Івана Франка.