Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з Днем журналіста

06 червня 2017, 10:43

Шановні журналісти! Дорогі друзі!

Від імені Ради суддів України та колективу Державної судової адміністрації України прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем журналіста!

Ми віримо, що ви й надалі стоятимете на сторожі свободи слова та демократичних цінностей, будете ретельно слідкувати за діями всіх гілок влади аби жодна з них не змогла порушити досягнення, які здобувалися в багаторічній боротьбі за соціальну справедливість та утвердження одвічних людських цінностей.

Переконані, що значною мірою, завдяки вашій активній громадянській позиції, загостреному почутті справедливості, влучному і виваженому слову, безкомпромісному й об'єктивному висвітленню подій сьогодення, розумінню особистої відповідальності перед суспільством і країною, наша держава стала на шлях незворотніх демократичних перетворень, які утверджують верховенство права, де на чолі всього стоїть Людина, захист її прав і свобод.

Добра вам, реалізації творчих планів, успішних проектів, гідної винагороди за працю та сумлінного служіння народу України.

Майте натхнення змінювати світ на краще! Зі святом Вас, українські журналісти.

 

З повагою

Голова Ради суддів України                                         Валентина Сімоненко

 

Голова Державної

судової адміністрації України                                          Зеновій Холоднюк