Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Зарічного райсуду м. Суми разом із працівниками апарату суду відвідали телеканал UA:Суми та привітали колектив каналу із професійним святом

16 листопада 2017, 17:20

Сьогодні, 16 листопада 2017 року, у день працівників радіо, телебачення та зв’язку голова суду Ганна Шелєхова та дехто із працівників апарату суду цікаво та пізнавально провели свою обідню перерву. Вони завітали до місцевого телеканалу «UA:Суми».

Працівники телеканалу провели цікаву та змістовну екскурсію та розказали і про історію радіо у нашому місті; і про те, як зароджувалось телебачення; і як знімаються прямі ефіри. Усі охочі мали змогу побували у 3 студіях, побачити як працюють журналісти, звукорежисери, редактори і ще багато всього цікавого.

Працівники суду навіть спробували себе у ролі ведучих прямих ефірів та журналістів радіопередачі. А також дізналися про деякі секретики роботи журналістів, наприклад як керувати телесуфлером.

А на завершення зустрічі увесь присутній колектив суду подякували працівникам телеканалу за цікаву екскурсію та привітали із професійним святом. Побажали професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, невтомного творчого пошуку, вірних друзів, надійних партнерів та колег.

Залишайтеся завжди цікавими, переконливими, змістовними та об’єктивними!

Джерело

За повідомленням прес-служби суду