Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10 червня 2015 рокуЗарічний районний суд м. Суми запрошує представників ЗМІ поспілкуватися на тему «Взаємовідносини суду зі ЗМІ: балансування на межі законності»

02 червня 2015, 12:19

 Зарічний районний суд м. Суми запрошує представників ЗМІ поспілкуватися на тему "Взаємовідносини суду зі ЗМІ: балансування на межі законності".

Зустріч відбудеться 10 червня 2015 року о 16-30 в кабінеті голови суду № 302 (3-й поверх) в приміщенні суду за адресою: м. Суми, вул. Академічна, 13.

Мета проведення заходу – зміцнення довіри до судової влади через налагодження ефективної роботи суду зі ЗМІ та координація такої діяльності особами, відповідальними за стан комунікації в суді.
Бажаємо під час зустрічі представити обраного зборами суддів судді – спікера та проінформувати Вас про бачення взаємовідносин ЗМІ та суду в контексті права на інформацію, а також недопущення порушення права учасників процесу на конфіденційність.

Питання, що заплановані для обговорення:
• гласність і відкритість судового процесу за новою редакцією Закону України «Про судоустрій і статус суддів»;
• присутність журналіста в залі судового засідання;
• право учасників судового процесу на збереження конфіденційності при висвітленні інформації про справу (використання імені особи чи трансляція по телебаченню відеозапису судового засідання за участю особи).
      Детальніше на сайті суду.