Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

11 листопада 2015 року о 10:00 годині в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду відбудеться круглий стіл на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах»

10 листопада 2015, 10:15

 Шановні представники ЗМІ, Дніпропетровський окружний адміністративний суд запрошує вас приєднатися до обговорення питань співробітництва та взаємодії судів з засобами масової інформації в межах спільної зустрічі колективів Дніпропетровського окружного адміністративного суду та Кіровського районного суду м. Дніпропетровська.

11 листопада 2015 року о 10:00 годині в приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду (вул. А. Янгеля, 4, 3 поверх, приймальня голови суду) відбудеться круглий стіл на тему: «Зв’язки з громадськістю в судах».

Метою заходу є:

- покращення комунікації громадськості з Дніпропетровським окружним адміністративним судом та Кіровським районним судом м. Дніпропетровська на регіональному рівні через використання сучасних інструментів взаємодії;

- залучення громадськості до обговорення та вирішення питань діяльності судової влади;

- розвиток судової інформації в регіональному медіа-просторі;

задоволення суспільного інтересу щодо діяльності суду;

підвищення рівня поінформованості українського суспільства про адміністративні суди та їхні функції;

- зростання обізнаності громадськості щодо шляхів підвищення якості роботи суду;

- сприяння налагодженню ефективної системи взаємодії Дніпропетровського окружного адміністративного суду та Кіровського районного суду м. Дніпропетровська та громадських об’єднань, місцевих ЗМІ;

- просування належних стандартів такої взаємодії з урахуванням необхідності дотримання принципу незалежності та неупередженості суду.

Бажаємо під час зустрічі представити обраних суддів-спікерів та проінформувати Вас про бачення взаємовідносин ЗМІ та суду в контексті права на інформацію.

Будемо вдячні за підтвердження участі в заході за телефоном: (056753-04-69,  098-207-92-92, контактна особа – Марина Потьомкіна.

Детальніше на сайті Дніпопетровського окружного адміністративного суду.