Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

10-11 грудня 2015 року у ВААС відбудеться Всеукраїнська конференція на тему: «Справедливий суд: українська мрія»

30 листопада 2015, 12:23

 10-11 грудня 2015 року у ВААС відбудеться

Всеукраїнська конференція на тему: «Справедливий суд: українська мрія»

Визначити критерії правомірного та протиправного тиску на суд, дати відповідь на запитання що таке справедливість в розумінні українців, а також описати суддю очима громадськості – таке завдання буде поставлено перед учасниками заходу, серед яких будуть судді, адвокати, юристи, фахівці з психології, а також організації, які займають активну громадянську позицію. Організаторами конференції є Вінницький апеляційний адміністративний суд у співпраці з Асоціацією правників України. Всеукраїнська конференція буде розподілена на два дискусійні дні.

Перший день заходу – 10 грудня 2015 року – відбудеться у приміщенні арт-галереї «ІнтерШик» за адресою: м. Вінниця, вул. Арх. Артинова, 12-а, конференц-зал, 4-й поверх.

Другий день – 11 грудня 2015 року – у приміщенні Вінницького апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Вінниця, вул. Островського, 14.

Дводенна конференція стане наймасовішим заходом, який проводитиме Асоціація правників України спільно з Вінницьким апеляційним адміністративним судом. Всього у заході візьмуть участь близько ста правників.

Програма заходу та умови акредитації будуть висвітлені згодом на веб-сайті ВААС та офіційних сторінках суду у соціальних мережах.