Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конференція "Зміна парадигми в урядових комунікаціях"

24 травня 2017, 16:32

Консультативна Місія Европейського Союзу проводить міжнародну конференцію "Зміна парадигми в урядових комунікаціях"

В програмі заходу обговорення наступних питань: 

I секція: Комунікація про запровадження політик

В умовах інформаційного перевантаження урядові установи мають уважніше обирати шляхи комунікації з громадянами для підвищення ефективності взаємодії. Адаптація комунікаційної стратегії уряду до сучасного інформаційного середовища є надзвичайно важливою для успішного впровадження політик.

II секція: Комунікація боротьби з корупцією

Корупція – багатобічна та в різних країнах може мати різні прояви. Тому це – комплексний і нелегкий комунікаційний виклик. Комунікація боротьби з корупцією повинна бути актуальною для суспільства. З одного боку, вона повинна резонувати з нормами, які прийняті в певній культурі, а з іншого – змінювати парадигму того, що вважається «культурно прийнятим».

III секція: Комунікація в кризових ситуаціях

Комунікації відіграють ключову роль під час кризи або надзвичайної ситуації. Чітка й ефективна комунікація може зменшити негативні наслідки для репутації організації та забезпечити формування в громадськості образу компетентної, надійної й підготовленої установи. Мінливість інформаційного середовища змушує організацію змінювати свої підходи до комунікацій в умовах кризи.

IV секція: Комунікація та співпраця з громадськими організаціями та ЗМІ

Створення ефективного механізму для діалогу забезпечує платформу для регулярної двосторонньої комунікації між урядом та іншими сторонами. За допомогою конструктивного діалогу й постійної співпраці громадянське суспільство та засоби масової інформації можуть відігравати ключову роль у підтримці та просуванні урядових реформ.

Он-лайн трансляцію можна дивитися тут.

Місце проведення конференції: м.Київ, готель "Хілтон", конференц-зала "Даллас", початок о 10 годині.