Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Котелевський районний суд став двадцятим об’єктом системи правосуддя Полтавщини, який перейшов під охорону Служби судової охорони

12 лютого 2021, 10:08

11 лютого 2021 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області взяли під охорону Котелевський районний суд.

Котелевський районний суд став двадцятим об’єктом системи правосуддя Полтавщини, який охороняється Службою судової охорони.

Під охороною Служби вже перебуває 481 об’єкт судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає майже 1500 судових охоронців.

Начальник Територіального управління Служби у Полтавській області полковник Служби судової охорони Олександр Аленін привітав голову Котелевського районного суду Сергія Мальцева та колектив установи з початком нового етапу співпраці та зазначив, що зусилля кожного співробітника нашого управління будуть спрямовані на надійну охорону та забезпечення громадського порядку в цій судовій установі. Кожен суддя, працівник чи відвідувач суду буде почуватися в безпеці, – підкреслив полковник Служби судової охорони Олександр Аленін.

Голова суду Сергій Мальцев зауважив, що колектив установи довго очікував цієї події.

– Суд – це місце, де емоції бувають різні. І надійна охорона судової установи – це запорука якісної та ефективної роботи суду, – додав він.

Служба судової охорони