Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем адвокатури!

19 грудня 2022, 09:28

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем адвокатури

Шановні колеги адвокати, прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

Без адвокатури неможливий належний захист конституційних прав і свобод громадян, розбудова правової держави, а без відповідальності і наполегливості правозахисників, їхньої компетентності неможливе встановлення істини. Особливо важливою роль адвоката є під час війни.

Ставши на шлях правозахисника, ви обрали не лише професію, а й життєву позицію. Адвокатське покликання захищати, крім глибоких знань потребує виваженості та відповідальності. Впевнені, що ваша висока професійність та відданість адвокатській справі, етичні цінності й надалі сприятимуть утвердженню принципу верховенства права в нашій державі, відновленню порушених прав і свобод громадян.

Міцного здоров’я вам, мудрості й витримки у відстоюванні справедливості, наснаги в утвердженні законності. Нехай ваші докази будуть переконливими. Перемог вам і нових здобутків!

 

Привітання Верховного Суду з Днем адвокатури

Вітаємо професійних правозахисників з Днем адвокатури!

Колеги, цінуємо вашу важливу роль у захисті конституційних прав і свобод.

Бажаємо вам професійного зростання та реалізації всіх планів на шляху до зміцнення інституту адвокатури в Україні!

 

Привітання Національної школи суддів України з Днем адвокатури

Шановні адвокати та правозахисники!

Від імені колективу Національної школи суддів України та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем адвокатури!

Діяльність адвокатів відіграє дедалі важливішу роль в утвердженні принципу верховенства права і справедливості, розвитку України як демократичної, правової держави. Від вас великою мірою залежить надійний захист конституційних прав і свобод людини та становлення в країні громадянського суспільства у ці непрості часи.

Тому бажаю всім адвокатам України невичерпної наснаги для нових досягнень у такій складній та відповідальній правозахисній діяльності, міцного здоров’я, добробуту Вам і Вашим родинам та скорішої перемоги над ворогом!

Слава Україні!

З повагою

Ректор Микола Оніщук