Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про конкурс на відбір кандидатів для участі у другому раунді навчальної програми з питань судового адміністрування

17 листопада 2014, 11:07

Державною судовою адміністрацією України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID "Справедливе правосуддя" та участі Університету штату Мічиган (США) була успішно розроблена та впроваджена у квітні 2013 року навчальна програма з питань судового адміністрування, в якій взяли участь 40 судових адміністраторів з усієї України.

З метою подальшого підвищення професійного рівня судових адміністраторів, Державна судова адміністрація України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки Проекту USAID "Справедливе правосуддя" оголошує конкурс на  відбір кандидатів для участі у другому раунді навчальної програми з питань судового адміністрування. Загальна кількість учасників складає 40 осіб, з яких 26 мають бути працівниками апаратів місцевих судів різних юрисдикцій.

Метою навчальної програми є поглиблення знань, вмінь та навичок у сфері судового адміністрування.

План навчальної програми:

23 березня – 3 квітня 2015 року – лекційні заняття в місті Києві;

19 квітня – 18 травня 2015 року  – підготовка випускної роботи;

18 травня – 7 червня 2015 року – перевірка випускних робіт;

17 червня 2015 року – вручення сертифікатів про участь в програмі .

До участі в реалізації навчальної програми будуть залучені практики й викладачі навчальних закладів України та США, зокрема з Університету штату Мічиган.

Участь у конкурсі можуть брати керівники апаратів судів загальної юрисдикції та їх заступники, а також працівники Державної судової адміністрації України та її територіальних управлінь.

Учасники навчальної програми отримають відповідний сертифікат за умови успішного проходження навчання та позитивної оцінки випускної роботи.

Відбір учасників буде здійснюватися комісією з числа представників  Державної судової адміністрації України, Національної школи суддів України та Проекту USAID "Справедливе правосуддя" на підставі оцінки змісту аплікаційної форми, поданої кандидатами на участь у навчальній програмі.

Особам, які бажають взяти участь у конкурсі, необхідно до 17 грудня 2014 року надіслати заповнену аплікаційну форму та реферат (питання № 8 аплікаційної форми):

- на електрону адресу: skripko@court.gov.ua;

- на поштову  адресу: ДСА України, відділ аналітично-методичної роботи та професійного розвитку управління з питань організації діяльності судів, вул. Липська, 18/5, м. Київ, 01601. На зовнішній стороні конверта слід зазначити "Відбір на участь у навчальній програмі". Форму анкети можна завантажити тут.

Аплікаційні форми кандидатів на участь у програмі будуть розглянуті протягом січня 2015 року, у разі необхідності в період до 1 лютого 2015 року з кандидатами будуть проведені співбесіди.

Список осіб, які будуть відібрані в результаті конкурсу, буде опубліковано на веб-потралі "Судова влада України" в розділі "Новини" до 1 березня 2015 року.

Під час лекційного формату  навчальної програми в місті Києві  будуть забезпечуватися харчуванням, а учасники з інших міст - житлом, а також їм буде відшкодовано транспортні витрати.

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся до головного спеціаліста відділу аналітично-методичної роботи та професійного розвитку управління з питань організації діяльності судів ДСА України Катерини Скрипко (ел. пощта:  skripko@court.gov.ua, тел.  (044) 277-76-23) або до координатора програми Ірини Солдатенко (ел. пошта: irinasoldatenko@gmail.com; тел.: (050) 561-16-02).