Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги кандидатів до першого складу Дорадчої групи експертів! Рада суддів України звертає увагу!

18 січня 2023, 15:21

Рада суддів України звертає увагу кандидатів, які виявили бажання кандитуватися до першого складу Дорадчої групи експертів!

Пропозиції необхідно подати Раді суддів України у строк до 19 січня 2023 року з інформацією, що підтверджує відповідність таких кандидатів вимогам статті 10 - 2 Закону України "Про Конституційний Суд України".

Пропозиції необхідно надсилати на e-mail: davidenko@court.gov.ua або ж на адресу: м.Київ 01601, вул. Липська, 18/5. Відділ організаційного забезпечення суддівського самоврядування.

Важливо! У разі надсилання документів поштою необхідно продублювати їх на електронну адресу Ради суддів України: davidenko@court.gov.ua

Зазначаємо, що Рада суддів України рішенням №2 від 12 січня 2023 року оголосила про початок прийняття пропозицій щодо кандидатури до першого складу Дорадчої групи експертів. 

Нагадаємо, що Дорадча група експертів у складі 6 осіб (троє з яких є міжнародними експертами) проводить відбір кандидатів на посади суддів Конституційного Суду України. Відібрані До радчою групою експертів кандидати у подальшому можуть бути призначені на посади суддів КСУ суб’єктами формування КСУ.

Пресслужба РСУ