Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Державна судова адміністрація України оголошує про проведення конкурсних торгів на закупівлю апаратури для відеоконференцзв‘язку

13 березня 2012, 09:33

Державна судова адміністрація України оголошує про проведення трьох конкурсних торгів на закупівлю апаратури для відеоконференцзв‘язку, зокрема, двох двоступеневих та одних відкритих торгів, та запрошує до участі усіх зацікавлених осіб.


Місце поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: Державна судова адміністрація України, 27 апеляційних судів України, 10 районних судів м. Києва.



1.    17 квітня 2012 року об 11 год. 30 хв. за адресою: м. Київ, вул. Липська, 18/5, відбудеться розкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю апаратури записувальної і відтворювальної звуку і зображення (обладнання для відеоконференцзв’язку):


Лот 1. Пристрої перезаписування з перетворенням формату даних (центр комутації системи відеоконференцзв’язку);


Лот 2. Апаратура звуковідтворювальна інша (система відеоконференцзв’язку для залу судових засідань);


Лот 3. Апаратура відеозаписувальна чи відеовідтворювальна / з вмонтованою телекамерою (мобільна система відеоконференцзв’язку).



2.    19 квітня 2012 року об 11 год. 30 хв. за адресою: м. Київ, вул. Липська, 18/5, відбудеться розкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю приймачів телевізійних (пристрій виведення зображення).



3.    23 квітня 2012 року об 11 год. 30 хв. за адресою: м. Київ, вул. Липська, 18/5, відбудеться розкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю устаткування для автоматичного оброблення інформації (міжмережевий екран).



Контактна особа, уповноважена здійснювати зв’язок з учасниками, - помічник Голови Державної судової адміністрації України Новосьолова Світлана Вікторівна.


Для акредитації представників ЗМІ з метою висвітлення проведення конкурсних торгів на закупівлю апаратури для відеоконференцзв‘язку просимо звертатись до сектору міжнародного співробітництва та взаємодії з засобами масової інформації за тел. 277-76-69 або 277-76-68.


Детальну інформацію про оголошення можна знайти на веб-сайті ДСА України

http://court.gov.ua/dsa/34546565/

в рубриці «Державні закупівлі», підрубрика «Оголошення про проведення торгів».


Документація конкурсних торгів щодо проведення двох двоступеневих та одних відкритих торгів також буде розміщена на веб-сайті ДСА України.