Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Державного Прапора України!

23 серпня 2024, 09:00

Привітання Вищої ради правосуддя

Це Прапор сильного народу, символ героїзму, мужності та звитяги.

Ми щиро шануємо його, він завжди на чільному місці, бо є уособленням державності, боротьби за свободу та незалежність України.

Він неодмінно майорітиме у кожному куточку вільної соборної України.

Зі святом!

 

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України

Шановні колеги!

Вітаємо вас із Днем Державного Прапора України. Це символ свободи, незалежності й незламної сили нації. Сьогодні синьо-жовтий стяг набув особливого значення, бо окроплений кров’ю українських воїнів і є свідком їх незліченних подвигів. Прапор – в наших серцях, наша гідність, боротьба, Перемога!

Ми всі мріємо про той день, коли прапор у кольорах небесної блакиті й стиглої пшениці знову замайорить над українськими містами й селами, повернутими після війни, коли, натхненними перемогою над ворогом, ми почнемо відроджувати і прикрашати зранену рідну землю.

Бажаємо всім нам віри, витримки та сил. Разом ми обов’язково досягнемо мети і наш прапор гордо височитиме над кожним куточком України.

Зі святом! Слава Україні!

 

Привітання Верховного Суду

Синьо-жовтий стяг – це більше, ніж просто кольори. Це символ нашої свободи, мужності та нескореності. Нехай наш прапор завжди гордо майорить у вільному небі, нагадуючи про силу, єдність і незламний дух нашої нації!

 

Привітання Ради суддів України

Душа і серце України, кожного українця, всіх, хто подолав страх й високо тримає в руках стяг, освячений в боях!

Разом з ним, синьо-жовтим прапором свободи, ми незламні, нескорені, непереможні!

Разом з ним все буде Україна!

З Днем Державного Прапора України!

З глибокою повагою до українців 

Рада суддів України

 

Привітання Національної школи суддів України

Шановні колеги, друзі!

Від імені колективу Національної школи суддів України щиро вітаю

Вас зі святом – Днем Державного прапора України!

Для кожного українця синьо-жовтий стяг – це більше ніж прапор. Це символ нашої волі, гідності та непоборності української держави. Він уособлює душу нації, силу патріотизму та незламності!

З цим символом Український народ утверджував свою державність, соборність і самостійність, а також ставав на захист своїх прав та свобод у різні лихі часи.

Сьогодні наш прапор – це ще й джерело волі та незламності духу для всіх українських воїнів, які з ним під серцем йдуть у бій проти ворога та відвойовують кожен метр нашої рідної землі.

Нехай прапор України гордо майорить на вітру та наповнює душу патріотизмом і дарує надію українцям на світле майбутнє.

Бажаю Вам любити свою країну та шанувати державні цінності, мирного і ясного неба, міцного здоров’я та упевненості в завтрашньому дні!

Слава України!

З повагою
Ректор НШСУ Микола Оніщук

 

Шановні колеги, співробітники та працівники Служби судової охорони!
 
Щиро вітаю вас із величним святом – Днем Державного Прапора України! Це свято не лише нагадує нам про нашу ідентичність та непохитність, а й ушановує героїчний дух у серцях кожного українця, який щоденно бореться за свободу й незалежність нашої країни.
 
Наш синьо-жовтий прапор – це символ надії, волі, честі й слави. У ньому відображено нескорений дух нашого народу, його прагнення до правди і справедливості. Під цим прапором боролися і продовжують боротися за краще майбутнє тисячі наших співвітчизників. І саме під цим знаменом Служба судової охорони виконує свою важливу місію – захищає систему правосуддя, забезпечуючи стабільність та безперервність її функціонування навіть у найскладніші часи.
 
Агресія ворога поставила під загрозу мир і спокій у нашій державі. Від самого початку війни українська нація продемонструвала неймовірну єдність і готовність відстоювати свою свободу. Водночас, як і вся система правосуддя, Служба судової охорони зіткнулася з новими викликами. Однак, попри всі труднощі, ви, дорогі колеги, продовжуєте з честю виконувати свої обов'язки, демонструючи відвагу, самовідданість і професіоналізм.
 
Наша Служба – це щит, який стоїть на захисті судів і суддів, забезпечуючи безпеку тих, хто відправляє правосуддя, і всіх, хто звертається по захист своїх прав та свобод. У час, коли ворог намагається зруйнувати основи нашої державності, ви є тими, хто стоїть на передовій правової безпеки. Ви гарантуєте, що судова система продовжує функціонувати, що судові засідання відбуваються без перешкод і що всі громадяни України мають доступ до справедливого правосуддя.
 
Насамперед наголошую на важливості вашої роботи в умовах війни. Ви не лише охороняєте будівлі судів, а й забезпечуєте безпеку суддів і працівників судової системи, які часто працюють у зонах підвищеного ризику. Ваша стійкість і мужність надихають та слугують прикладом для всіх громадян України. Ви демонструєте, що навіть у найскладніші часи українці здатні зберігати спокій і дисципліну, залишаючись відданими своїй справі.
 
Сьогодні, під час урочистих заходів, коли наш державний прапор піднімається над установами, серця кожного українця б’ються в унісон із гордістю за свою країну. Нехай це свято стане ще одним нагадуванням про те, що наша єдність і непохитна віра в перемогу є ключовими складовими нашого успіху.
 
Впевнений, що разом ми подолаємо всі труднощі і наш прапор завжди майорітиме над вільною, незалежною Україною.
 
З Днем Державного Прапора України! Слава Україні!