Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем незалежності України!

23 серпня 2024, 15:05

Привітання Вищої ради правосуддя з Днем незалежності України

У нашої незалежності є конкретні імена – тих, хто впродовж всієї історії прокладав шлях до омріяної свободи, тих хто зараз виборює її зі зброєю в руках.

У нашої незалежності неймовірно висока ціна, про яку кожен зобов’язаний пам’ятати щохвилини.

Всі ми прагнемо, щоб Україна у цій жорстокій боротьбі не лише вистояла, але й зберегла незалежність, відновила територіальну цілісність та відродилася з руїн. Всі ми мріємо про волю і щастя на рідній землі, в країні сміливих незламних людей.

Працюємо спільно заради нашої перемоги.

З державним святом, з Днем незалежності України!

Слава Україні!

Героям слава!

Привітання Верховного Суду з Днем незалежності України

Сьогодні ми відзначаємо 33-річчя ухвалення Акта проголошення незалежності України, що відродив нашу державність і став новим світанком для України.

24 серпня 1991 року ввійшло в історію як вирішальний момент, коли Україна заявила про своє невіддільне право бути вільною та суверенною державою. Цей день став символом незламної волі українського народу, його прагнення до свободи й самовизначення.

Памʼятаймо, що боротьба за незалежність продовжується і лише спільні зусилля приведуть нас до мирного та європейського майбутнього. Наше майбутнє – це мир і процвітання, а наша земля – місце, де здійснюються мрії і досягаються великі цілі.

Слава тим, хто захищає нашу незалежність і творить наше майбутнє!

З Днем Незалежності, Україно!

Привітання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з Днем незалежності України

Шановні колеги!

Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України. Як ніколи раніше сьогодні ми повною мірою усвідомлюємо значення цього свята для нашого народу, ціну, яку заплатили мільйони українців за те, щоб щороку під синьо-жовтим прапором в національному вбранні – вишиванках ми з гордістю й душевним трепетом вітали один одного з Днем Незалежності України.

Незалежність – це найвища нагорода для нації, сили духу якої неможливо зламати, любов до Батьківщини неможливо знищити, історичну пам’ять, культуру якої неможливо стерти.

На нас як представників судової влади покладено особливу відповідальність за дотримання принципу справедливості та правопорядку, що є основою демократичної держави. Від нас багато в чому залежить, чи довірятимуть люди судовій владі, чи стане вона більш відповідальною і ефективною.   

Бажаємо всім нам мужності, витримки та єдності. Пам’ятаймо, що доробок кожного з нас в сьогодення – це успішне і стабільне майбутнє України.

Зі святом Незалежності! Слава Україні!