Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Одеському апеляційному суді відбулися заняття з надання методичної допомоги суддям місцевих загальних судів м. Одеси та Одеської області

06 вересня 2024, 14:21

6 вересня 2024 року в Одеському апеляційному суді відбулися заняття з надання суддям місцевих загальних судів м. Одеси та Одеської області методичної допомоги у застосуванні законодавства за темою: «Спори, що виникають із кредитних правовідносин. Судова практика у справах, пов’язаних із виконанням кредитних зобов’язань».

Методична допомога місцевим судам у застосуванні законодавства є комплексом заходів, що вживаються Одеським апеляційним судом у межах своєї компетенції, визначеної законом, з метою забезпечення якості здійснення правосуддя, оскільки періодично діючі семінари є однією з форм підвищення кваліфікації суддів.

Судді Єлєна Сєвєрова та Олена Комлева проаналізували судову практику у справах відповідної категорії та поділилися з колегами досвідом розгляду таких справ.

Під час занять учасники отримали фахові рекомендації, спрямовані на усунення помилок у застосуванні цивільного та цивільного процесуального законодавства.