Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський районний суд м. Одеси розпочинає розгляд справи стосовно обвинуваченого у вбивстві студентки НУ «Одеська юридична академія»

02 жовтня 2017, 12:59

Сьогодні о 13.00 у Київському районному суді міста Одеси відбудеться попереднє судове засідання по справі за обвинуваченням 26-річного чоловіка у вбивстві студентки НУ «Одеська юридична академія». Також чоловіка обвинувачують у зґвалтуванні та вбивстві жінки.

 Під час судового засідання також буде вирішено питання стосовно продовження строку запобіжного заходу.

 Нагадаємо, що за версією органу досудового розслідування, 18 травня обвинувачений працював водієм таксі та приїхав на виклик загиблої, яка замовила таксі через інтернет-додаток «Тачкі».

 Чоловіка обвинувачують в тому, що він  увійшов в довіру дівчини та запропонував здійснити поїздку до м. Чорноморськ Одеської області.

Під час руху по трасі, яка проходить по території Овідіопольского району Одеської області, обвинувачений зупинив автомобіль у невстановленому місці та під малозначним приводом запропонував дівчині вийти з автомобілю, на що вона погодилась.

  За версією слідства, після того, як дівчина вийшла з автомобіля, таксист позбавив дівчину свідомості шляхом удушення руками, липкою стрічкою зв’язав руки, поклав її до салону автомобіля та поїхав в напрямку урочища «Дальницький ліс».

  Як наголосила сторона обвинувачення, близько 6 ранку, прибувши до вказаного місця,  чоловік задушив дівчину та заволодів належним їй майном, а саме: мобільним телефоном «Iphone 6», золотими сережками, золотою каблучкою та грошовими коштами на загальну суму 17200 грн.

  Після цього, з метою приховання слідів злочину, потерпілий підпалив тіло дівчини та покинув місце скоєння кримінального правопорушення.

 Другий епізод мав місце ще в квітні 2014 року.

 Так, за версією слідства, в ніч з 13 на 14 жовтня 2014 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проник на території насосної станції КП «Теплодарводоканал», яка розташована на перехресті автомобільних доріг напрямку «Теплодар-Одеса» та «Теплодар-Мирне».

Скориставшись тим, що жінка-оператор спала, обвинувачений роздягнувся та, погрожуючи ножем, вступив з нею в статеві відносини.

З метою придушення опору потерпілої, чоловік наніс їй 8 ударів ножем в область шиї, тулуба та верхніх кінцівок, а також численні удари кулаками.

 Після цього, з метою приховання слідів злочину, обвинувачений наніс жінці удар ножем в область шиї, що призвело до сильного зовнішнього крововиливу. Внаслідок отриманих ушкоджень жінка померла на місці.

 

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду