Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У зв'язку з неявкою відповідача розгляд справи за позовом ГО «Народний контроль Закарпаття» до Міжгірської районної ради Закарпатської області відкладено

16 листопада 2017, 16:24

Судове засідання в адміністративній справі № 302/916/17 за позовом  голови правління ГО «Народний контроль Закарпаття» Щубера Федора Дмитровича про визнання протиправними діянь Міжгірської районної ради Закарпатської області та  зобов’язання вчинити певні дії відкладено на 10 годину 30 листопада 2017 року .

Причиною відкладення розгляду стала неявка відповідача та Уповноваженого з прав людини, який є третьою особою у справі. Від Міжгірської районної ради надійшло клопотання про відкладення розгляду  через неможливість участі представника у зв’язку з його відрядженням,  будь-яких відомостей щодо неявки в судове засідання  від Уповноваженого з прав людини не надходило.

Зважаючи на зазначені обставини та думку позивача щодо  можливості перенесення розгляду суд відклав попередній розгляд справи на 10 годину 30 листопада 2017 року.

Нагадаємо, що позов по вищезазначеній справі надійшов до суду  27 жовтня поточного року. Відповідно до наданих матеріалів, причиною виникнення спору стало неотримання позивачем відповіді на запитувану інформацію, а саме:  копії документів про утворення Міжгірської районної ради, інформаційної довідки про результати діяльності Міжгірської районної ради за 2016 рік та перше півріччя 2017 року, відомостей, які зазначені у декларації про майно, витрати і зобов’язання фінансового характеру голови Міжгірської районної ради п.Щур В.М. за 2016 рік, інформації про штатний розпис Міжгірської районної ради та копії розпорядження Міжгірської районної ради про здійснення особистого прийому громадян.

06 листопада 2017 року ухвалою Міжгірського районного суду Закарпатської області було відкрито провадження у даній справі та призначено попереднє судове засідання в приміщенні суду  на  09:00 год. 16.11.2017 р.

Інформацію про призначені до розгляду справи можна знайти за посиланням  http://mg.zk.court.gov.ua/sud0706/gromadyanam/csz/.

Рішення суду про відкриття провадження в ЄДРСР http://reyestr.court.gov.ua/Review/70051842.

 Джерело

За повідомленням прес-служби суду