Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Одеської області залишив під вартою особу, яка підозрюється у вчиненні крадіжки з домоволодіння

12 січня 2018, 14:11

Сьогодні апеляційним судом Одеської області розглянута апеляційна скарга адвоката Зуєвої І.І. на ухвалу слідчого судді Саратського районного суду Одеської області від 28 грудня 2017 року про застосування до підозрюваного Бровцина А.Ю. запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб із визначенням розміру застави у сумі 264 300 грн.

Мешканець м. Білгород-Днестровський Одеської області Бровцин А.Ю. підозрюється в тому, що він на початку грудня 2017 року, діючи умисно, з  корисливих мотивів та відповідно до попередньої домовленості з іншими особами, прибув до с. Зоря Саратського району Одеської області, де з одного з житлових будинків таємно викрав гроші та ювелірні вироби з золота на загальну суму 207 960 грн., проникнувши в нього шляхом віджимання металево-пластикового вікна.

Захисник підозрюваного Бровцина А.Ю. подала апеляційну скаргу, в якій ставила питання про скасування ухвали слідчого судді Саратського районного суду Одеської області, зазначивши, зокрема, під час судового засідання суду апеляційної інстанції, що такий суворий запобіжний захід був обраний слідчим суддею під впливом емоцій представників громади с. Зоря, які зібралися висловити обурення криміногенною ситуацією, що склалася в Саратському районі, а саме великою кількістю крадіжок з домоволодінь.

Проте, розглянувши апеляційну скаргу захисника та дослідивши матеріали провадження, апеляційній суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги, залишивши ухвалу слідчого судді Саратського районного суду Одеської області щодо підозрюваного Бровцина А.Ю. без змін.

 За повідомленням прес-служби суду