Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Начальники відділів пройдуть підготовку у Національній школі суддів України

21 лютого 2018, 12:53

     З 21 по 23 лютого 2018 року в приміщенні Апеляційного суду Київської області Національною школою суддів України буде проведена підготовка для начальників та заступників начальників структурних підрозділів апаратів апеляційних судів. Участь у підготовці братимуть начальник відділу служби судових розпорядників Олег Перегуда й начальник відділу інформаційних технологій та технічного захисту інформації Андрій Білий.

       Передбачено, що програма підготовки буде дуже насиченою і торкатиметься важливих  питань діяльності апарату суду, цікавими й різноманітними будуть форми її проведення: інтерактивні лекції, обговорення, робота з фліп-чартом, презентації Power Point, перегляд відеороликів, робота в малих групах.

     Під час занять висококваліфіковані фахівці виступлять перед учасниками підготовки з актуальними доповідями на теми щодо психологічних аспектів професійного вигорання працівників апарату суду; правового регулювання організаційної діяльності відділів судів, планування роботи, прийняття управлінських рішень та проведення оперативних нарад; розподілу функціональних обов’язків серед працівників відділу, тім-білдінгу, управління відносинами та змінами; практичних аспектів роботи з документами, що містять службову інформацію; мотивації та стимулювання персоналу тощо.

     Увагу слухачів буде привернуто й до таких питань як підбір персоналу суду та досвід державної служби країн Європейського Союзу; дисциплінарна відповідальність та оцінювання держслужбовців; електронне декларування й дотримання державними службовцями апарату суду положень Закону України «Про запобігання корупції».

     Практично корисними будуть лекції щодо українського ділового мовлення та мистецтва правового письма, особливостей підготовки розпорядчої документації, а також комунікаційної діяльності суду.

     Після завершення підготовки слухачі отримають сертифікати Національної школи суддів України.

 

За повідомленням прес-служби суду