Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-правники формували судові справи в рамках квесту з підготовки до виробничої практики

22 березня 2018, 09:15

20 березня 2018 року в Херсонському кооперативному економіко-правовому коледжі пройшов квест з підготовки до виробничої практики серед студентів-правників. Членами журі виступили представники установ державного та приватних секторів – майбутніх баз практики.  Від Апеляційного суду Херсонської області у складі журі була заступник керівника апарату суду Оксана Борисова

                       

В рамках квесту учасники виконували різноманітні теоретичні та практичні завдання, переміщуючись від однієї станції до іншої. Зокрема, після першої станції «Світ теорії» кожна наступна була базою практики, наприклад, «Суд», «Адвокатське об’єднання», «Державна служба», «Нотаріус» та «Поліція». При цьому, важливим показником виконання завдань була не лише швидкість, але і якість та правильність.

                                                              

Так, на станції «База практики – суд» майбутні правники на основі поданих зразків процесуальних документів формували судові справи.

                                                       

                                                       

Гра з підготовки до виробничої практики проходила жваво та весело, а до того ж дуже корисно та пізнавально для майбутніх практикантів.

Оцінюючи результати інтелектуальних змагань та підводячи підсумки квесту, члени журі відзначили активність, високий рівень знань, прагнення до самовдосконалення та готовність всіх студентів до реалізації набутих навичок на практиці.

 

 За повідомленням прес-служби суду