Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підписано Меморандум про співпрацю між Вознесенським міськрайонний судом та Вознесенським місцевим центром БПВД

22 березня 2018, 10:45

21 березня 2018 року відбулася робоча зустріч голови суду Вуїва Олега Васильовича, керівника апарату суду Єрьоміної Тетяни Олексіївни та головного спеціаліста Вознесенського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Єрьоміної Ірини Ігорівни.

В ході зустрічі були обговорені питання співпраці й взаємодії суду та Вознесенського місцевого центру БПВД та що спільними зусиллями  можна зробити для забезпечення прав людей.

Окремо були обговорені перспективи проведення спільних просвітницьких заходів серед населення міста та району.

По завершенню зустрічі було підписано меморандум про співпрацю та узгоджено графік роботи дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги, який розпочне свою роботу у приміщенні Вознесенського міськрайонного суду з квітня 2018 року.

 Слід зауважити, що даний захід вже не перший крок у співпраці з Центром. До цього часу в холі суду вже розміщені інформаційні буклети про права громадян та юридичні поради, що сприятиме реалізації громадянами та відвідувачами суду, їх права на юридичну допомогу, а також підвищенню правової культури та обізнаності населення про їх права та обов’язки.

 

За повідомленням прес-служби суду