Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дворічанському районному суді відбувся круглий стіл «Реалії та проблеми застосування Кримінального процесуального кодексу України»  

23 червня 2018, 10:55

    У  Дворічанському районному суді 23 червня 2018 року відбувся круглий стіл на тему: «Реалії та проблеми застосування Кримінального процесуального кодексу України». Участь у заході взяли суддя-спікер Дворічанського районного суду Гніздилов Ю.М., прокурор Дворічанського відділу Ізюмської місцевої прокуратури юрист 2 класу Кадун О.П., слідчі СВ Дворічанського відділення Куп»янського відділу поліції ГУ НП у Харківській області Гришанов М.С., Мустафаєв Р.М. та інспектор Дворічанського районного сектору з питань пробації лейтенант внутрішньої служби Скляров Я.Ю.

    Мета заходу полягала в напрацюванні єдиної практики застосування норм Кримінально-процесуального кодексу України, та вирішення ряду питань, які виникають у роботі.

    Учасники зібрання обговорили якість та строки проведення досудового слідства, строки та порядок направлення кримінальних проваджень та інших подань та клопотань в порядку КПК до суду, виконання ухвал суду про привід обвинувачених та інших учасників судового розгляду, строки розгляду даних справ у суді та звернення судових рішень до виконання.

 

 

   

        За повідомленням прес-служби суду