Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд обрав запобіжний захід чоловіку, який розприснув невідому речовину на дитину в м. Одеса

20 серпня 2018, 12:19

 17 серпня  2018 року  слідчим суддею Приморського районного суду м. Одеси Куцаровим В.І. було розглянуто клопотання старшого слідчого СВ Шевченківського ВП Приморського ВП в місті Одесі ГУНП в Одеській області Бушняк А.М. погоджене з прокурором Одеської місцевої прокуратури №3 Лебедєвим В.М. про застосування запобіжного заходу відносно чоловіка, якого підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частино четвертою статті 296 Кримінального кодексу України, а саме у хуліганстві, тобто у грубому порушенні громадського порядку із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудовим слідством встановлено, що даний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно, перебуваючи на балконі власної квартири, почав висловлюватись нецензурною лайкою та погрозами застосування насильства в бік малолітніх дітей, та розприснув невідому, заздалегідь пристосовану речовину на дванадцятирічного хлопця, чим завдав йому тілесні ушкодження.

За вчинення вказаного злочину законом передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За результатами повного та всебічного судового розгляду слідчий суддя  ухвалив рішення про застосування стосовно вказаної особи запобіжний  захід у вигляді  цілодобового домашнього арешту.

 

За повідомленням прес-служби суду