Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд підтвердив вину у корупційному правопорушенні стосовно в.о. директора Полтавської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу»

20 серпня 2018, 13:11

Апеляційним судом Полтавської області залишено без змін постанову Глобинського районного суду Полтавської області від 14 листопада 2017 року, якою гр.. М визнано винним у вчиненні адміністративних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 172-7, ч. 2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накладено на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3400 (три тисячі чотириста) гривень.

 Нагадаємо, гр.. М. було визнано винним у тому, що  займаючи посаду в.о. директора Полтавської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу» тобто будучи посадовою особою публічного права, на яку поширюється дія ЗУ «Про запобігання корупції» уклав зі своїм сином договір оренди автомобіля, згодом - про продовження терміну дії договору оренди.

На підставі наявних в матеріалах справи про адміністративне правопорушення доказів, досліджених в судовому засіданні, суд першої інстанції визнав винним гр.. М. у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.1 ст.172-7 КУпАП, а саме, неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у нього реального конфлікту інтересів та ч.2 ст.172-7 КУпАП, а саме, вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів.

 

За повідомленням прес-служби суду