Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Чутові провели круглий стіл «Права людини. Актуальні питання чинного законодавства»

12 жовтня 2018, 11:06

          11 жовтня 2018 року фахівці Чутівського бюро правової допомоги в рамках реалізації загальнонаціонального проекту «Я МАЮ ПРАВО!» до Всеукраїнського тижня правових знань, за участі юристів органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій Чутівського району провели круглий стіл на тему: «Права людини. Актуальні питання чинного законодавства».

          Участь у заході взяли представники Чутівського районного суду Полтавської області: суддя-спікер Яна Ланна та керівник апарату Вікторія Дорошко.

         У ході проведення заходу на порядку денному розглядалися питання актуальності проекту Трудового кодексу України, правові основи призначення субсидій на оплату ЖКП у 2018 році, проблемні питання реєстрації права власності на нерухоме майно, проекти змін в соціальному законодавстві України тощо.

       Суддя-спікер  Чутівського районного суду Полтавської області Яна Ланна звернула увагу на порядку виїзду дитини за кордон в поточному році, а також питання врегулювання окремих правових проблем у судовому порядку.

 

За повідомленням прес-служби суду