Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді з країн Ради Європи обговорюють питання створення бренду суддівської влади

12 жовтня 2018, 16:48

Під час другого дня VI міжнародної конференції «Суди та комунікація» в м. Будапешт, Угорщина, учасники працювали у робочих групах. Кожна група працювала у трьох напрямках: створення бренду суддівської влади; суд он-лайн; задоволення потреб відвідувачів суду.

 

Представниці України поділилися досвідом держави у цих сферах. У кожній групі розгорнулась жвава дискусія стосовно використання суддями Фейсбуку, соціальної активності суддів та якості доступу відвідувачів до суду. «Українській делегації було приємно дізнатися, що у порівнянні з іншими країнами, комунікації судової гілки влади України знаходиться на високому рівні», – відзначила Катерина Широка.

Нагадаємо, що за ініціативи Національної судової ради Угорщини 11−12 жовтня 2018 року в Угорській академії юстиції (Будапешт, Угорщина) відбувається Шоста щорічна конференція «Суди та комунікація», тема якої − «Суди в XXI столітті – комунікація з відвідувачами», у якій беруть участь судді-спікери Луганського окружного адміністративного суду Катерина Широка та Хмільницького міськрайонного суду Вінницької області Ольга Гончарук-Аліфанова.

 

Під час заходу з промовами щодо висвітлення проблем іміджу судової влади, електронного судочинства, задоволення якістю функціонування судів виступають угорські та інші міжнародні експерти.

Конференція проводиться для суддів-спікерів з держав – членів Ради Європи, які мають стаж роботи не більше шести років. Візит суддів з України відбувається на запрошення Угорщини та за підтримки та Комунікаційного комітету системи правосуддя та Програми USAID "Нове правосуддя".

Прес-центр судової влади України