Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

4 роки 5 місяців за крадіжку алкоголю, - Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області ухвалив вирок

30 серпня 2019, 10:04

 29 серпня 2019 року  Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області ухвалив вирок у кримінальному провадженні за обвинуваченням громадянина Б. у вчиненні злочину, передбачених частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), частиною третьою статті 15 Кримінального кодексу України (замах на злочин), частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Інформаційно: раніше неодноразово засуджений обвинувачений Б. 27 січня 2019 року перебував в одному з продуктових магазинів м. Прилук та намагався викрасти товар, а саме пляшку коньяку загальною вартістю 203 грн., але був затриманий працівником охорони магазину. На наступний день в тому ж магазині, обвинувачений Б. таємно, повторно викрав дві пляшки коньяку, після чого з місця скоєння злочину зник, розпорядившись в подальшому викраденим на власний розсуд, завдавши матеріальних збитків в загальній сумі 286,60 грн.

Дослідивши всі матеріали справи, суд врахував особу обвинуваченого, який раніше неодноразово судимий, останній раз вироком Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області 12.12.2018 за частиною  2  статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка)  до 4 років 1 місяця позбавлення волі та визнав винним обвинуваченого Б. у вчиненні кримінального правопорушення і призначив йому покарання у виді 4 років 5 місяців позбавлення волі.

Вирок законної сили не набрав та може бути оскаржений протягом 30 днів до Чернігівського апеляційного суду.   

 

За повідомленням прес-служби суду