Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За Дубневича внесли заставу: не пошкодували навіть 10 млн грн переплати

08 листопада 2019, 16:44

У судовому засіданні, яке відбулося 7 листопада 2019 року, сторона захисту повідомила колегію суддів, що підозрюваним було внесено 50 мільйонів гривень, що становить половину розміру, визначеного ухвалою слідчого судді від 2 листопада 2019 року. Крім того підозрюваний заявив, що не має можливості внести заставу у повному обсязі.

Таким чином, на час оголошення резолютивної частини рішення за результатами апеляційного розгляду колегії суддів не було відомо про факт внесення, розмір та час внесення інших коштів в якості застави.

8 листопада 2019 року стало відомо про зарахування на депозитний рахунок Вищого антикорупційного суду решти коштів в якості застави, про що співробітник суду повідомив у встановленому порядку Київський слідчий ізолятор.

Нагадаємо, що за результатами судового засідання Апеляційна палата ВАКС частково задовільнив апеляційну скаргу прокурора та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 31 грудня 2019 року з альтернативою внесення застави у розмірі 90 мільйонів гривень.

 

За повідомленням прес-служби суду