Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники Служби судової охорони отримали сертифікати Американського міжнародного інституту поліграфа

11 листопада 2019, 13:49

Упродовж чотирьох тижнів працівники Служби судової охорони здобували свої знання на курсах  підготовки спеціалістів  роботи з поліграфами.

Як бачимо, професія поліграфолога надалі лишається актуальною і затребуваною  в державних структурах.  Працівники Служби судової охорони опановували комплекс необхідних знань, навичок та практичних вмінь для успішного завершення навчання й отримання сертифікатів Американського міжнародного інституту поліграфа.

Своїми знаннями ділилися висококваліфіковані спеціалісти, професіонали своєї справи, команда тренерів – американські поліграфологи  Чак Слапські та Роберт Фредерік.

Працівники Служби судової охорони отримали не тільки теоретичні знання у сфері інструментального виявлення приховуваної інформації, а й практичні навики роботи з поліграфом, навчилися власноруч складати тести різної тематики (перевірка персоналу, крадіжки й навіть вбивства), своєчасно виявляти протидію та “читати” поліграми.

Нагадаємо, що навчання на курсах поліграфологів організувало Посольство США в Україні. Набуті під час навчання співробітниками навички допоможуть впроваджувати міжнародні стандарти в діяльність і розвиток Служби судової охорони.

 

За повідомленням прес-служби ССО