Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Слобожанщині співробітники Служби судової охорони займаються первинною професійною підготовкою

14 листопада 2019, 15:14

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Харківській області розпочалися заняття з первинної професійної підготовки для співробітників підрозділу охорони.

Протягом п’яти днів для співробітників, призначених на посади середнього та молодшого начальницького складу, проводяться заняття з первинної професійної підготовки.

До занять із правової, спеціальної, вогневої, фізичної підготовки залучаються командний склад Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області, фахівці Територіального управління Державної судової адміністрації у Харківській області, Харківського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, науково-педагогічний склад закладів вищої освіти Харкова.

Крім цього, протягом листопада-грудня цього року на базі Харківського національного університету внутрішніх справ співробітники Служби вивчатимуть законодавство України, займатимуться вогневою, спеціальною, фізичною та тактичною підготовкою.

Варто додати, що днями в Харкові відбувся другий конкурс на заміщення вакантних посад Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області.

На базі спортивного комплексу “Динамо” сто вісімнадцять конкурсантів склали тести з фізичної підготовленості, зокрема бігу на 100 метрів та 1 кілометр, а також виконали комплексну силову вправу. Далі кандидати пройшли індивідуальні співбесіди за переліками вимог професійної компетентності з членами конкурсної комісії.

Переможцями другого конкурсу на заміщення вакантних посад Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області стали вісімдесят три особи.

За повідомленням прес-служби ССО