Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВРП внесе Президентові України подання про призначення Білинського М.В. на посаду судді Юр’ївського районного суду Дніпропетровської області

20 лютого 2020, 12:15

20 лютого 2020 року Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення Білинського Михайла Володимировича (на фото) на посаду судді Юр’ївського районного суду Дніпропетровської області.

Повноваження судді припинилися у липні 2018 року у зв’язку із закінченням строку, на який його було призначено. Суддя пройшов кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді. Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України його визнано таким, що відповідає займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посаду.

Під час попереднього розгляду рекомендації Вищої кваліфікаційної комісії суддів України не виявлено відомостей, які не були предметом розгляду ВККСУ та яким Комісія не дала належної оцінки у межах процедури кваліфікаційного оцінювання стосовно кандидата, що свідчили б про невідповідність кандидата критерію доброчесності чи професійної етики.

За результатами розгляду рекомендації Комісії Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення судді на посаду.

Вища рада правосуддя вирішила внести Президентові України подання про призначення Білинського Михайла Володимировича на посаду судді Юр’ївського районного суду Дніпропетровської області.

Читайте нас у Telegram

Читайте нас у Facebook

Прес-центр судової влади України