Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Завершено реконструкцію будівлі Скадовського районного суду Херсонської області  

20 лютого 2020, 15:36

В січні 2020 року Територіальним управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області завершено роботи з реконструкції будівлі Скадовського районного суду.

Введено в експлуатацію двоповерхову добудову загальною площею приміщень 1192 кв.м., виконано роботи по утепленню діючої будівлі, побудовану нову сучасну газову котельню.

На сьогодні приміщення повністю приведене у належний технічний стан, в ньому створено належні умови для роботи суддів, працівників апарату суду, відвідувачів, утриманих. Забезпечені можливості доступу до суду громадян з числа маломобільних груп населення.

Не залишився поза увагою і зовнішній вигляд території суду, а також, прилеглої до установи території – встановлено систему зовнішнього освітлення, улаштування нового вимощення навколо будівлі та прилеглих алей.

Створення комфортних умов для відвідувачів суду, утриманих, персоналу суду та суддів є пріоритетним завданням для Територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області.

За повідомленням прес-служби ТУ ДСА України в Херсонській області