Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Рівненщині Служба судової охорони посилює заходи особистого контролю на вході до судів

16 березня 2020, 14:26

Відсьогодні, 16 березня, з метою запобігання поширенню вірусу COVID-19 співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області піддаються термометрії та перебуватимуть у засобах індивідуального захисту.

Перед тим, як заступити на службу з охорони приміщень та підтримання громадського порядку в судах Рівненщини, усі співробітники Служби судової охорони   пройшли індивідуальний температурний скринінг.

Провідний спеціаліст медичної служби Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області Андрій Юрчук провів інструктаж щодо заходів безпеки під час особистого контакту  із громадянами.

Крім того, Служба судової охорони ініціювала внесення змін у Правила пропуску до Рівненського міського та Рівненського районного судів у частинні, що дозволить співробітникам вимірювати температуру відвідувачам.

Громадяни, у яких виявлять підвищену температуру будуть скеровуватися медиками для подальшого анкетування та додаткового обстеження.

Ті ж, хто не зможе відвідати судове засідання через погіршене самопочуття, мають право звернутися із заявою про перенесення судового засідання.

Служба судової охорони закликає всіх громадян у разі погіршення самопочуття утриматися від відвідування судів та судових установ.

За повідомленням прес-служби ССО