Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

7 років позбавлення волі із конфіскацією майна за збут наркотичних засобів,- ухвалено вирок суду

16 березня 2020, 17:35

16.03.2020 Прилуцький міськрайонний суд Чернігівської області ухвалив вирок у кримінальному провадженні за  обвинуваченням   громадянина К. у вчиненні кримінального правопорушення, передбачених за частиною другою статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Органом досудового розслідування, раніше неодноразово засуджений К. обвинувачується в тому, що 15.07.2019 в м. Прилуки незаконно придбав 14 пакетиків амфетаміну загальною вагою 2,9481 г, що є великим розміром, з метою подальшого незаконного збуту. 16.07.2019  працівниками поліції в ході особистого обшуку обвинуваченого К. було виявлено та вилучено 14 пакетиків амфетаміну.

А також на початку липня 2019 року у невстановленому місці, у невстановленої особи, шляхом так званої «прихованої закладки», придбав психотропну речовину – амфетамін. 09.07.2019  обвинувачений К. звинувачується одразу по декількох епізодах, а саме: неодноразово збував пакетики амфетаміну шляхом так званої «прихованої закладки»  в парку поблизу Центру творчості дітей та юнацтва міста Прилуки.

Дослідивши всі матеріали справи, врахувавши обставини, що характеризують обвинуваченого, а саме: негативна характеристика, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та на шлях виправлення не став і продовжує вчиняти злочини, суд визнав винним обвинуваченого К. у скоєнні кримінального правопорушення по епізоду від 16.07.2019 і призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна, за виключенням житла.

Натомість, суд визнав невинуватим у пред’явленому обвинуваченні по епізодам інкримінованого обвинуваченому К. діяння від 09.07.2019 щодо збуту психотропних речовин в парку поблизу Центру творчості дітей та юнацтва міста Прилуки та виправдав за недоведеністю наявності в його діях складу злочину за даними епізодами.

Вирок суду не набрав законної сили.

 

За повідомленням прес-служби суду