Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони просить громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки й не відвідувати установи судової влади без крайньої потреби

18 березня 2020, 12:47

На виконання наказу Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря в усіх територіальних управліннях Служби вжито заходів для протидії розповсюдженню гострої респіраторної хвороби Covid-19.

Так, в усіх 217 судах, органах та установах системи правосуддя, що перебувають під охороною Служби судової охорони, співробітники Cлужби несуть службу в захисних масках і рукавичках. Кожний пункт пропуску забезпечений засобами для дезінфекції рук та предметів.

Усім без винятку працівникам і відвідувачам установ системи правосуддя співробітники Служби проводять дистанційну термометрію та обмежують допуск особам з ознаками респіраторних захворювань.

Співробітники Служби судової охорони просять громадян із розумінням поставитися до посилених заходів безпеки в судових установах, дотримуватися карантинного режиму й заходів гігієни, не відвідувати установ судової влади без крайньої потреби.

За повідомленням прес-служби ССО