Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАКС обрав запобіжний захід екс-керівнику Міжрегіонального управління Мін’юсту

26 березня 2020, 10:18

Сьогодні, 25 березня, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід колишньому начальнику Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції у вигляді застави у розмірі 630 600 гривень.

Окрім цього, на підозрюваного покладено ряд обов’язків: прибувати за вимогою до детектива, прокурора та суду; не відлучатися за межі Львівської області; повідомляти про зміну свого місця проживання та роботи; утриматися від спілкування зі свідками; здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон; носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, вказана особа підозрюється в отриманні неправомірної вигоди у сумі 1000 доларів США, його дії кваліфіковано за частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

За повідомленням прес-служби суду