Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді міста Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської, Сумської областей проводять благодній збір коштів для придбання апарата штучної вентиляції легень

26 березня 2020, 12:55

Судді міста Києва, Київської, Черкаської, Чернігівської, Сумської областей проводять благодній збір коштів для придбання апарата штучної вентиляції легень SLE1000 й іншого необхідного обладнання.

Придбане обладнання передадуть КНП «Київська міська дитяча клінічна інфекційна лікарня», відділенню анестезіології та інтенсивної терапії, яке потребує в невідкладному порядку апарат штучної вентиляції легень для неінвазивної підтримки дихання маленьких пацієнтів. Цей медичний заклад є одним з опорних, який здійснює прийом і лікування хворих на COVID-19 у місті Києві.

Орієнтовна вартість одного апарата SLE1000 – 437 000 грн. Перерахувати благодійні внески для закупівлі апарата й іншого необхідного обладнання можна за такими реквізитами: картковий рахунок в АТ КБ «ПриватБанк»: 5168 7554 4313 1335, отримувач – Бойко Марія Миколаївна.

Створено телеграм-канал «DONATE інфо» за посиланням https://t.me/donateinfo. Тут публікуємо інформацію про хід збору коштів і їх використання.

Навіть невелика сума однаково зіграє роль у швидкому забезпеченні лікарні. Просимо всіх за можливістю приєднатися й дякуємо за небайдужість!