Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чоловік, що із предметом, схожим на гранату, напав на співмешканку та тероризував сусідів, - утримуватиметься під вартою

08 квітня 2020, 13:54

Слідчий суддя Куп’янського міськрайонного суду Харківської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 днів 41-річному підозрюваному у нападі на співмешканку та хуліганстві.

Відповідно до матеріалів слідства чоловік раніше неодноразово судимий, під час скоєння правопорушення знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік підозрюється у нанесенні своїй співмешканці тілесних ушкоджень середньої тяжкості, а потім у погрозах сусідам - із застосуванням предмету, ззовні схожого на гранату. Таким чином, чоловік підозрюється у скоєнні дій, передбачених частиною четвертою статтею 296 (хуліганство), частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Підозрюваного було затримано правоохоронцями відповідно до статті 208 КПК України.

Куп’янський міськрайонний суд Харківської області обрав підозрюваному найсуворіший запобіжний захід – тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

За повідомленням прес-служби суду